Foto – Shutterstock

Ķirbju našķis – sukādes. Burvīgi ar cidoniju sulu! 0

Kuri ķirbji ir piemēroti sukādēm? MARTA ĒRGĻU NOVADĀ

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Dārzkopības institūta vadošā pētniece Dalija Segliņa iesaka sukādēm izvēlēties nogatavojušos ķirbjus ar biezu mīkstumu.

Jāņem vērā arī mizas biezums, ja vēlas gatavot sukādes no ķirbjiem ar visu mizu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīkstuma krāsa – jo oranžāka, jo vairāk karotinoīdu un patērētājiem veselīgāks produkts.

Lai ķirbju sukādēm nebūtu pliekana garša, ieteicams pievienot krūmcidoniju vai rabarberu, smiltsērkšķu sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.