Foto: edim doma

Ķirbju – piena deserts 0

Sastāvdaļas
• 0,5 kg ķirbja
• 1 ēdamkarote sviesta
• 1 l piena
• 4 ēdamkarotes kartupeļu cietes
• cukurs pēc garšas
• kanēlis vai vaniļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Tramps gatavojoties sensacionālam paziņojumam: amerikāņu režisors pārliecināts, ka gadiem slēpta informācija nāks gaismā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbjus nomizo, sagriež gabaliņos un liek katlā, kur izkausēts sviests, pielej mazliet ūdens, katlam uzliek vāku un, šad tad apmaisot, sautē, līdz ķirbji sašķīduši. Masai pievieno cukuru, garšvielas, 3 glāzes piena un uzvāra.

1 glāzē auksta piena izšķīdina kartupeļu cieti, maisot pievieno ķirbjiem, uzkarsē, tad ķīseli izlej lēzenā traukā. Virsmu var pārkaisīt ar cukuru, sasmalcinātām ķirbju sēkliņām.

Atdzesētu ķīseli pasniedz ar ogu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.