Foto: Nelik/Shutterstock

Ķirbju salāti ar papriku. Nevajag sterilizēt! 0

Sastāvdaļas
• 2 kg ķirbja
• 1 kg paprikas
• 1 ķiploka galviņa
• 500 ml tomātu mērces
• 1 glāze cukura
• 1 glāze eļļas
• pusglāze galda etiķa
• 2 ēdamkarotes sāls
• 2 ēdamkarotes cukura

“Nespēju izskaidrot, cik pazemota jūtos…” Stradiņa slimnīcas paciente milzīgo maksu par autostāvvietu uzskata par necilvēcīgu 116
Kokteilis
TESTS. Decembra laimes cepumiņi: izvēlies vienu un saņem mazu pareģojumu pirmajam ziemas mēnesim
Kokteilis
Šos ēdienus ir aizliegts likt uz galda Vecgada vakarā: Uguns zirgs būs dusmīgs!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbja mīkstumu un papriku sagriež nelielos gabaliņos, ķiploku sasmalcina. Katlā ielej eļļu, liek dārzeņus, pievieno tomātu mērci, cukuru, sāli un sautē nepilnu stundu, kamēr paprika mīksta. Desmit minūtes pirms sautēšanas beigām pielej etiķi un vēl pavāra 5–10 minūtes. Karstu pilda burkās, nesterilizē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.