Ķirbju sautējums 
 0

Gatavošana. Kubiciņos sagriež vairāku šķirņu ķirbjus un kartupeļus, sasmalcina seleriju saknes, kāpostus un sagriež tomātus.

Reklāma
Reklāma
Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk
Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Kokteilis
Ir tikai daži izredzētie… Noskaidro, vai tev blakus stāv spēcīgs sargeņģelis
Lasīt citas ziņas

Vispirms 15 minūtes sautē kartupeļus, kāpostus un seleriju, tad pievieno ķirbjus, tomātus un sāli. Sautēšanas beigās pievieno ķiplokus, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus, kā arī kubiciņu buljona.

 

Gatavoja Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” valdes priekšsēdētāja Sarma Žarčinska. Recepte no viņas topošā krājuma “Ķirbis – jūsu veselībai”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.