Ķirbju sautējums 
 0

Gatavošana. Kubiciņos sagriež vairāku šķirņu ķirbjus un kartupeļus, sasmalcina seleriju saknes, kāpostus un sagriež tomātus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Lasīt citas ziņas

Vispirms 15 minūtes sautē kartupeļus, kāpostus un seleriju, tad pievieno ķirbjus, tomātus un sāli. Sautēšanas beigās pievieno ķiplokus, skābu krējumu un sasmalcinātus zaļumus, kā arī kubiciņu buljona.

 

Gatavoja Dārzkopības entuziastu kluba “Tomāts” valdes priekšsēdētāja Sarma Žarčinska. Recepte no viņas topošā krājuma “Ķirbis – jūsu veselībai”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.