Foto – plufit.ru

Ķirbju siera kūka 0

Virspusei:

250 g krējumsiera

1 glāze vājpiena biezpiena

1 ola, 4 olas baltumi

1 1/4 glāzes cukura

1 tējkarote vaniļas cukura

1 glāze ķirbju biezeņa

pustējkarote kanēļa

Kūka:

105 g cepumu drupaču (piemēram, piena cepumu vai citu cepumu bez piedevām)

Reklāma
Reklāma

25 g nesālīta sviesta, izkausēta

ceturtdaļa glāzes cukura

Kā gatavot?

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 27
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 178
Lasīt citas ziņas

1.Uzsildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem un ietaukot kūkas formu (piemērots izmērs – 22 cm diametrā)

2. Samaisīt cepumus ar sviestu un cukuru vienmērīgā masā un izklāt uz kūkas pamatnes, neveidojot apmalīti. Ielikt cepeškrāsnī cepties uz 10 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Temperatūru cepeškrāsnī pazemināt līdz 160 grādiem.

4. Sablenderēt sieru, biezpienu, olas, cukuru, vaniļas cukuru vienmērīgā masā.

5. Nedaudz vairāk kā pusi no gatavās masas uzliet uz kūkas pamatnes, atlikušo samaisīt ar ķirbju biezeni un kanēli, un veidot no tā trešo kūkas slāni. Augšpusi ar lāpstiņu izlīdzināt.

Cept 40-50 minūtes, pēc tam atdzesēt un nolikt ledusskapī uz 4 stundām vai visu nakti. Pasniedz ar putukrējumu.

Recepte no plufit.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.