Foto – Fotolia

Ķirbju siera kūka. Superviegla recepte bez cepšanas! 10

Sarežģītība: viegli

Pagatavošanas laiks: 20 minūtes

Nepieciešams

300 g cepumu

80-100 g saldkrējuma sviesta

Krēmam:

500 g biezpiena
200 g ķirbju biezeņa
100 ml piena
20 g želatīna
4 ēdamkarotes medus
1 tējkarote kanēļa
0,5 tējkarotes muskatrieksta

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

1. Želatīnu pusstundu izmērcē pienā. Cepumus sasmalcina un sajauc ar sasildītu sviestu. Pamatni izliek tortes formā

2. Biezpienu saberž ar medu, kanēli un muskatriekstu. Pienu ar želatīnu uzsilda uz lēnas uguns, nesasniedzot vārīšanās temperatūru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad želatīns pilnībā izšķīdis, lēnām lej klāt pie ķirbju biezeņa. Samaisa.

3. Lej pildījumu uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī uz 5-6 stundām.

4. Pirms pasniegšanas rotā ar putukrējumu un pārkaisa ar kakao vai arī izmanto citus garnējumus pēc vēlēšanās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.