Foto: Aija Geida

Ķirbju un skābētu kāpostu salāti 0

Sastāvdaļas
• 120 g skābētu kāpostu
• 100 g ķirbja
• 100 g daikona
• liels burkāns
• puse vidēja lieluma sīpola
• 2 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ēdamkarote gaišā cukura sīrupa
• pustējkarote sāls
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi nomizo un sīki sarīvē, pārslaka ar citrona sulu un pievieno maltus melnos piparus. Samaisa un ļauj, lai citrona sula iesūcas pēc garšas saldajā ķirbī. Pa to laiku nomizo un sarīvē balto redīsu jeb daikonu, burkānu, sakapā sīpolu un lociņus. Visas sastāvdaļas samaisa kopā, pārlej ar eļļu un cukura sīrupu, pārkaisa sāli un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.