Foto – Aija Geida

Ķirši ar biezpiena–siera krēmu 0

Sastāvdaļas
• 250 g pilnpiena biezpiena
• 250 ml saldā krējuma
• 200 g siera krēma (Kārums, Filadelfija, ICA)
• 50 g pūdercukura
• 1,5 tējkarotes vaniļas cukura
• 750 g saldētu ķiršu
• 3 ēdamkarotes cukura sīrupa

Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Jaunā sistēma dzen stresā visus. “Šodien klasesbiedrs ar 39 temperatūru nāca uz skolu, lai uzrakstītu darbu. Nopietni?!?” 74
Lasīt citas ziņas

Biezpienu bļodā izmīca ar rokām, līdz veidojas viendabīga masa. Pieliek siera krēmu, vaniļas cukuru, pūdercukuru un izmaisa. Saputo saldo krējumu un iecilā biezpiena masā. Saldētus ķiršus atlaidina uz 10 minūtēm un vēl neatkusušus sablendē kopā ar cukura sīrupu. Deserta traukā kārto ķiršu masu, tad balto krēmu un virsū atkal ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.