Publicitātes foto

Klasiskas pankūkas ar šokolādes gabaliņiem, pasniegtas ar banānu un kļavu sīrupu 0

Sastāvdaļas
1 iepakojums “Dobeles dzirnavnieka” maisījuma “Iecienītās pankūkas”
360 ml auksta piena
eļļa cepšanai
80 g šokolādes gabaliņu (var izmantot parastu šokolādes tāfelīti, kura sakapāta gabaliņos)
2 banāni
kļavu sīrups
nedaudz sviesta dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 45
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pankūku maisījumam pakāpeniski pievieno pienu, nepārtraukti maisot un izmantojot putojamo slotiņu. Gatavo mīklu atpūtina 15 minūtes. Iemaisa šokolādes gabaliņus.
Izmantojot pavisam nedaudz eļļas, sakarsētā pannā cep pankūkas, līdz tās zeltaini brūnas no abām pusēm.
Pasniedz karstas ar sviesta gabaliņu, kam ļauj izkust. Pārlej ar kļavu sīrupu un pievieno banānu gabaliņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.