Foto-Fotolia

Klasisks humoss ar olīveļļu un ķiplokiem 0

Sastāvdaļas
• 220 g izvārītu turku zirņu
• 4 ēdamkarotes tahini pastas
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ķiploka daiviņas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ¼ tējkarotes malta kumīna
• ½–1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sastāvdaļas liek blenderī un maļ, līdz iegūta viendabīga masa. Ja par sausu, pievieno nedaudz ūdens.
Ja nepatīk kumīna smarža un garša, šo garšvielu neliek.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.