Klausies! Svētki un cukurs. Kādu brūno cukuru izvēlēties? “Salds no dabas”, 4.epizode. 0

Šī ir saruna par svētkiem un, protams, cukuru, vēl precīzāk – par cukuru, kurš paredzēts tam, lai piešķirtu ēdienam īpašu garšu.

Reklāma
Reklāma
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Paciente ar sūdzībām par galvassāpēm vēršas vairākās slimnīcās, taču pretī saņem vien nievājošu attieksmi – kā vēlāk izrādās, viņai diagnosticēta nopietna slimība
Lasīt citas ziņas

Tādi ir visi brūnie cukuri! Par to, ar ko brūnie atšķiras no atšķiras no parastajiem cukuriem, vai brūnos cukurus var saukt par svētku cukuriem, kad un kā tos lietot – saruna ar Dansukker zīmola pārstāvi Ivetu Zariņu. Uzmanieties, te var būt daži pārsteigumi!

00:02 Pieteikums, ievads
01:20 Kā top brūnie cukuri?
02:09 Muskovado
03:13 Gaišais un tumšais. Divas garšas.
04:52 Niedru cukurs un Demerara cukurs
08:21 Fair Trade princips
09:32 Kur lietot brūnos cukurus?
10:58 Farina cukurs
14:43 Recepšu piedāvājums
16:29 Sveicieni svētkos un nobeigums

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.