Kļavu sulas un 
brūkleņu sorbets 0

Nepieciešams: 1 l kļavu (vai bērzu) sulas, 50 g glikozes (to var iegādāties aptiekās), 150 g cukura (ja izmanto bērzu sulu, cukura vajag vairāk), 100 g ūdens, saldētas brūklenes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Ūdeni uzkarsē, pievieno glikozi un cukuru, karsē, līdz veidojas sīrups. Atdzesē. Pielej kļavu (vai bērzu) sulu. Brūklenes sa­blendē, masā iemaisa sīrupu, mazliet uzputo ar mikseri, izmantojot mīklai paredzētās lāpstiņas. Visu lej bļodā, liek saldētavā un vismaz trīs reizes ik pa stundai samaisa. Var pasniegt ar putukrējumu un ogām vai ar kūciņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.