Natālijas Rogovas foto

Kokosriekstu bumbiņas šokolādē 0

Sastāvdaļas: 200 ml saldais krējums, 300 g kokosriekstu skaidiņas, 80 g sviests, 80 g cukurs, 300 g šokolāde.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Lasīt citas ziņas

 

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām, līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidām, lai atdziest un liekam uz 1 stundu ledusskapī.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izkausējam šokolādi, katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.

 

 

 

 

 

 

 

Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lūk, mūsu gardais našķis gatavs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saldummīļi nevarēs turēties pretī.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vēl viena variācija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..un apberam ar krāsainām pārsliņām.

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.