Natālijas Rogovas foto

Kokosriekstu bumbiņas šokolādē 0

Sastāvdaļas: 200 ml saldais krējums, 300 g kokosriekstu skaidiņas, 80 g sviests, 80 g cukurs, 300 g šokolāde.

 

 

 

 

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar – kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 93
Lasīt citas ziņas

 

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā liekam sviestu, cukuru, saldo krējumu. Uzsildām, līdz viss izkūst vienā masā. Pievienojam kokosriekstu skaidiņas, kārtīgī izmaisām, noņemam no uguns.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieliekam kādā formā šo masu, kurā ieklāts cepampapīrs. Pagaidām, lai atdziest un liekam uz 1 stundu ledusskapī.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pēc stundas veidojam bumbiņas un liekam jau uz nakti ledusskapī, bet ja nevar sagaidīt, tad uz 3 stundām saldētavā.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izkausējam šokolādi, katru bumbiņu iemērcējam šokolādē.

 

 

 

 

 

 

 

Liekam uz folija vai cepampapīra, lai šokolāde sacietē.

 

 

 

 

 

 

 

 


Lūk, mūsu gardais našķis gatavs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saldummīļi nevarēs turēties pretī.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vēl viena variācija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..un apberam ar krāsainām pārsliņām.

 

 

 

 

 

 

 

Iesūtījusi Natālija Rogova

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.