
Kokosriekstu piena zupa gardēžiem 0
Sastāvdaļas – 450 ml kokosriekstu piena, 450 ml vistas buljona, 2 gabaliņi vistas filejas, 8 palieli šampinjoni, burkāns, ingvers, sarkanais čili pipars, citronzāle, 5 tējkarotes cukura, šķipsniņa paprikas, malti melnie pipari pēc garšas.
Pagatavošana.
Katliņā ielej kokosriekstu pienu un vistas buljonu, uzvāra un tajā liek ripiņās sagrieztu burkānu un rupji sagrieztu ingveru. Turpat pievieno čili piparu un iepriekš ar naža spalu saspaidītu citronzāli un visu vāra 10 minūtes.
Šampinjonus un vistas fileju (var aizstāt ar garnelēm un citiem jūras produktiem) sagriež nelielos gabaliņos un liek zupā. Vāra 8 minūtes.
Zupai pievieno cukuru un pārējās garšvielas pēc vēlmēm, visu vāra vēl 3 minūtes, visu laiku apmaisot.
Labu apetīti!