Foto – Aija Geida

Kokosriekstu un ziedkāpostu sautējums 0

Pannā uzkarsē olīveļļu. Sasmalcinātu sīpolu, sakapātas ķiploka daiviņas, sarīvētu svaigu ingveru 4–5 minūtes apcep uz mērenas uguns. Pievieno visas garšvielas un cep vēl minūti. Tad liek klāt iepriekš izmērcētus un izvārītus turku zirņus, tomātu gabaliņus savā sulā, kokosriekstu pienu un skaidiņas, kā arī mazās rozītēs sadalītu ziedkāpostu. Visu uzvāra uz straujas uguns, samazina liesmu un sutina 10–15 minūtes, līdz ziedkāposti ir mīksti.

Reklāma
Reklāma
“Baidens mums šķitīs mīlīgs večuks ar dāvanu maisu.” Krievijā sākusies panika Trampa ultimāta dēļ
RAKSTA REDAKTORS
“Stāvi! Nekāp!” iekšējā balss kliedza, taču pēc viena soļa viņas dzīve apgriezās kājām gaisā…
“Pēc šī atgadījuma mana vēlme izmantot bezskaidru naudu palikusi vēl mazāka” – Marija dalās skumjā pieredzē, kā pēc mātes nāves neizdodas tikt pie “zārka naudas” 1
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar tvaicētiem rīsiem. Izcili garšīgs siltais ēdiens – sātīgs, pikants, sildošs, tieši piemērots aukstajām ziemas dienām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.