Foto-Aija Geida
Kokteilis no ābolu miziņām un dzērvenēm 0
Sastāvdaļas
• Miziņas no diviem āboliem
• Sauja dzērveņu
• 4 dateles
• 250 ml kefīra
• 75 ml ūdens
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Visas sastāvdaļas liek blendera traukā un kuļ, līdz iegūts viendabīgas konsistences dzēriens. Pasniedz uzreiz, jo pastāvot noslāņosies. No ābolu mizām un serdēm iznāk aromātiski biezie kokteiļi jeb smūtiji, tās var kombinēt ar dažādiem augļiem un dārzeņiem.



