Foto: washingtonpost

Konservēta paprika, pildīta ar ķirštomātiņiem 0

Šī recepte ir no čaklās saimnieces Inas Frīdbergas pūralādes.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ņem 50 sarkanās vai citas krāsas saldās paprikas, izgriež kātiņa daļu, izņem sēklotni.

1,5 kg sīpolu sagriež gredzenos.

Marinādei paredzētos produktus – 1 gl augu eļļas, 1 gl cukura, 1 gl 9% etiķa un 100 g sāls – liek katliņā, uzvāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paprikas pilda ar veseliem ķiršu tomātiņiem.

Liek katliņā, pārkaisa ar sīpolu gredzeniem, pārlej ar verdošu marinādi.

Uz nelielas uguns vāra 20 min.

Karstu pilda burkās, aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.