Foto: Kitinut Jinapuck/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņas alus mīklā 0

Sastāvdaļas
• 200 g krabju nūjiņu

Mīklai

• 100 g kviešu miltu

• 100 ml gāzēta minerālūdens

• 100 ml bezalkoholiskā alus

• pipari

• sāls

Pagatavošana.

Mīklas sastāvdaļas sajauc – tai jābūt pankūku mīklas konsistences. Krabju nūjiņas pārgriež uz pusēm, vairākkārt apviļā mīklā un liek uz pannas uzkarsētā eļļā. To uz pannas lej diezgan daudz, lai mīklā apviļātās krabju nūjiņas varētu fritēt. Aptuveni pusminūti fritē no vienas puses un tikpat ilgi no otras puses. Kad ceptajai krabju nūjiņai izveidojusies zeltaini kraukšķīga garoziņa, noņem no pannas un kārto uz paplātes, uz kuras uzklāts papīra dvielis, un nosusina lieko eļļas daudzumu. Pārkaisa sāli un piparus, un – garda uzkoda ir gatava!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
“Šķita, ka sācies karš!” Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija apziņošanai – skaļais signāls pamatīgi nobiedēja iedzīvotājus
Lasīt citas ziņas

Mīklai var pievienot kurkumu. Garšu tā nemainīs, taču mīklu skaisti ietonēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.