Foto: Kitinut Jinapuck/SHUTTERSTOCK

Krabju nūjiņas alus mīklā 0

Sastāvdaļas
• 200 g krabju nūjiņu

Mīklai

• 100 g kviešu miltu

• 100 ml gāzēta minerālūdens

• 100 ml bezalkoholiskā alus

• pipari

• sāls

Pagatavošana.

Mīklas sastāvdaļas sajauc – tai jābūt pankūku mīklas konsistences. Krabju nūjiņas pārgriež uz pusēm, vairākkārt apviļā mīklā un liek uz pannas uzkarsētā eļļā. To uz pannas lej diezgan daudz, lai mīklā apviļātās krabju nūjiņas varētu fritēt. Aptuveni pusminūti fritē no vienas puses un tikpat ilgi no otras puses. Kad ceptajai krabju nūjiņai izveidojusies zeltaini kraukšķīga garoziņa, noņem no pannas un kārto uz paplātes, uz kuras uzklāts papīra dvielis, un nosusina lieko eļļas daudzumu. Pārkaisa sāli un piparus, un – garda uzkoda ir gatava!

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 27
Lasīt citas ziņas

Mīklai var pievienot kurkumu. Garšu tā nemainīs, taču mīklu skaisti ietonēs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.