Krāsainie vitamīnu salāti ar svaigiem biezpiena plācenīšiem 0

Pagatavošana

1. Burkānus un bietes uz speciālas rīves sarīvē salmiņos. Pievieno vīna etiķi un eļļu, sāli un piparus.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
NATO apsver būtiskas izmaiņas savā stratēģijā: izskan runas par preventīvu triecienu Krievijai 1
Lasīt citas ziņas

2. Brinzu samīca ar dakšiņu, dilles un rukolu sīki sakapā. Ķiploku notīra un saspiež.

3. Samaisa brinzu, mājas sieru, rukolu un ķiploku. Sajauc, izveido plācenīšus, apviļā dillēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Uz šķīvja ar kaudzīti liek burkānus un bietes. Blakus kārto biezpiena plācenīšus un uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. Rotā ar rukolu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.