Foto-Shutterstock

Krāsnī ceptas bietes ar sezamu – neparastas garšas uzkoda 0

Sastāvdaļas (4 porcijas)
• 4 vidējas bietes
• 3 ēdamkarotes sezama sēklu
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• ½ tējkarotes sāls
• pasniegšanai: zaļumi, diedzējumi

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Nācu no pagraba…” Modra kaimiņiene Rasma atklāj liktenīgos notikumus un dalās ar neredzētu foto
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, uz 30 dienām pilnībā atsakoties no alkohola?
Viedoklis
Anita Daukšte: Suņu medību nacionālās īpatnības. Par ko liecina reakcija uz notikušo Brunavas pagastā
Lasīt citas ziņas

Bietes nomizo un gareniski sagriež lielos salmiņos. Ieber bļodā, pārlej ar olīveļļu un samaisa. Liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, pārkaisa ar sezama sēkliņām, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Cep +180…+200 °C aptuveni 45–50 minūtes (tas atkarīgs no gabaliņu lieluma). Pēc pusstundas ieteicams gabaliņus uz pannas samaisīt, lai tie vienmērīgāk izcepas. Pasniedz ar zaļumiem, diedzējumiem. Garšīga piedeva jebkuram siltajam ēdienam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.