Foto-Shutterstock

Krāsnī ceptas bietes ar sezamu – neparastas garšas uzkoda 0

Sastāvdaļas (4 porcijas)
• 4 vidējas bietes
• 3 ēdamkarotes sezama sēklu
• 4 ēdamkarotes olīveļļas
• ½ tējkarotes sāls
• pasniegšanai: zaļumi, diedzējumi

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

Bietes nomizo un gareniski sagriež lielos salmiņos. Ieber bļodā, pārlej ar olīveļļu un samaisa. Liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, pārkaisa ar sezama sēkliņām, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Cep +180…+200 °C aptuveni 45–50 minūtes (tas atkarīgs no gabaliņu lieluma). Pēc pusstundas ieteicams gabaliņus uz pannas samaisīt, lai tie vienmērīgāk izcepas. Pasniedz ar zaļumiem, diedzējumiem. Garšīga piedeva jebkuram siltajam ēdienam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.