Foto-vk.com

Krāsnī cepti kartupeļi ar jogurta pildījumu 1

Sastāvdaļas (divām porcijām) – 2 lieli kartupeļi, 1 ola, 1 ēdamkarote dabiska jogurta vai krējuma, 50 g rīvēta cieta siera, zaļie lociņi, sāls, malti melnie pipari, čili pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus ar visu mizu nomazgā, nosusina, pārsmērē ar olīveļļu un cep 220 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 40 – 50 minūtes, kamēr ir pilnīgi izcepušies. Miziņai jābūt labi izceptai. Cepeškrāsni neslēdz ārā.

No karstiem kartupeļiem nogriež cepurīti un ar karoti izgrebj viduci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodiņā samaisa jēlu olu, jogurtu, daļu rīvēta siera, sasmalcinātus lociņus, garšvielas un kartupeļu izgrebto mīkstumu, lai izveidojas viendabīga masa.

Ar sagatavoto masu pilda kartupeļus, pa virsu uzkaisa rīvētu sieru un liek atpakaļ karstajā cepeškrāsnī uz 10 – 15 minūtēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.