Publicitātes foto

Krāsnī grilētas kukurūzas vālītes 0

Krāsnī pagatavotas kukurūzas vālītes ar brīnišķīgu garšvielu sviestu ar Kajēnas pipariem, laimu un čili. Vālītes tiek ātri apceptas uz grila pannas vai grila, lai iegūtu patīkamu, kraukšķīgu virsmu. Labs papildinājums gan Tex Mex, gan grilētiem ēdieniem.

Sastāvdaļas

“Es par tavu 1,50 nabagāks nepalikšu, bet tavs bērns…” Sieviete Ziemassvētku tirdziņā pazemota bērna priekšā
“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
TV24
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Lasīt citas ziņas

2 tējk. Santa Maria Kajēnas piparu
1 tējk. Santa Maria Čili pulvera
1 tējk. Santa Maria BIO maltas paprikas
100 g nesālīta sviesta, mīkstināta
1 gab. laima, sarīvēta miziņa
2 ēd.k. laima sulas
4 kukurūzas vālītes

Pagatavošana.
1. Samaisiet bļodā pusi no sviesta ar garšvielām, sarīvētu laima miziņu un laima sulu. Ierīvējiet katru kukurūzas vālīti ar sviesta maisījumu un ietiniet alumīnija folijā.
2. Cepiet alumīnija iepakojumus 180 °C karstumā 30 minūtes.
3. Izņemiet vālītes no krāsns un pārklājiet ar atlikušo sviesta maisījumu.
4. Grilējiet vālītes, līdz tās ir zeltaini brūnas, grila pannā vai uz grila.