Publicitātes foto

Krāsnī grilētas kukurūzas vālītes 0

Krāsnī pagatavotas kukurūzas vālītes ar brīnišķīgu garšvielu sviestu ar Kajēnas pipariem, laimu un čili. Vālītes tiek ātri apceptas uz grila pannas vai grila, lai iegūtu patīkamu, kraukšķīgu virsmu. Labs papildinājums gan Tex Mex, gan grilētiem ēdieniem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

2 tējk. Santa Maria Kajēnas piparu
1 tējk. Santa Maria Čili pulvera
1 tējk. Santa Maria BIO maltas paprikas
100 g nesālīta sviesta, mīkstināta
1 gab. laima, sarīvēta miziņa
2 ēd.k. laima sulas
4 kukurūzas vālītes

Pagatavošana.
1. Samaisiet bļodā pusi no sviesta ar garšvielām, sarīvētu laima miziņu un laima sulu. Ierīvējiet katru kukurūzas vālīti ar sviesta maisījumu un ietiniet alumīnija folijā.
2. Cepiet alumīnija iepakojumus 180 °C karstumā 30 minūtes.
3. Izņemiet vālītes no krāsns un pārklājiet ar atlikušo sviesta maisījumu.
4. Grilējiet vālītes, līdz tās ir zeltaini brūnas, grila pannā vai uz grila.