Krāšņs laša un garneļu galerts 3

Sastāvdaļas – 700 g laša filejas, 10 garneles, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, burkāns, ūdens, konservēti zirnīši, 2 lauru lapas, želatīns, krustnagliņas, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Lasīt citas ziņas

Vārošā ūdenī liek laša fileju, burkānu, sīpolu, krustnagliņas, lauru lapas un visu vāra.

5 minūtes pirms gatavības beigām pievieno sāli, piparus un ķiplokus. Vāra, kamēr viss gatavs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tajā pašā laikā citā katliņā novāra garneles.

Uzvārīto zivi sagriež gabaliņos, burkānu sagriež ripiņās.

Buljonu, kurā vārījās zivs, nokāš.

Uzbriedina želatīnu un pievieno to siltam buljonam, liek uz plīts, silda, bet nevāra.

Notīra garneles.

Formas traukā kārtām liek burkānu, garneles, zirnīšus un zivi. Visu pārlej ar atdzesētu buljonu ar želatīnu.

Trauku liek ledusskapī, lai galerts pilnīgi sastingtu.

Lai izņemtu galertu no formas, to uz 1 minūti ievieto karstā ūdenī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.