Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto: Valdis Semjonovs

Kraukšķīgā karbonāde sezama sēkliņās 0

Sastāvdaļas – cūkgaļas karbonāde, žāvēts cūkgaļas šķiņķis, tostersiers, sezama sēklas.

Reklāma
Reklāma

Mērcei – majonēze, piens, zaļumi, ķiploks.

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs, ar gaļas āmuru izklapē. Ņem divas gaļas šķēles, uz vienas liek tostera sieru, uzspiež nedaudz majonēzes, pēc tam liek žāvēta šķiņķa šķēli un pāri otru karbonādi. Visu apviļā miltos, olā un sezama sēklās. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz karbonāde kļuvusi skaisti brūna. Pasniedz ar fritētiem vai vārītiem un apceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem, šajā gadījumā biešu salātiem un svaigu kāpostu salātiem. Majonēzei pievieno mazliet piena un sablendē to kopā ar zaļumiem un ķiploku. Nu arī mērce ir gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.