Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto: Valdis Semjonovs

Kraukšķīgā karbonāde sezama sēkliņās 0

Sastāvdaļas – cūkgaļas karbonāde, žāvēts cūkgaļas šķiņķis, tostersiers, sezama sēklas.

Reklāma
Reklāma

Mērcei – majonēze, piens, zaļumi, ķiploks.

Pagatavošana.

Process ir sācies – Krievijā notiek vēl nepieredzēti protesti. Kremlis to mēģina izmisīgi slēpt 388
Viedoklis
Armands Puče: Apskatieties prezidenta amatpersonas deklarāciju un jums viss kļūs skaidrs… 61
TOP 10 drošākās valstis pasaulē: trešā pārsteigs visus! Kur gribētu dzīvot tu?
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs, ar gaļas āmuru izklapē. Ņem divas gaļas šķēles, uz vienas liek tostera sieru, uzspiež nedaudz majonēzes, pēc tam liek žāvēta šķiņķa šķēli un pāri otru karbonādi. Visu apviļā miltos, olā un sezama sēklās. Cep uz lēnas uguns no abām pusēm, līdz karbonāde kļuvusi skaisti brūna. Pasniedz ar fritētiem vai vārītiem un apceptiem kartupeļiem un dārzeņu salātiem, šajā gadījumā biešu salātiem un svaigu kāpostu salātiem. Majonēzei pievieno mazliet piena un sablendē to kopā ar zaļumiem un ķiploku. Nu arī mērce ir gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.