Foto: Aija Geida

Kraukšķīgi salāti ar balandām 0

Sastāvdaļas
• 4 lielas salātlapas
• 2 gurķi
• Sauja balandu lapiņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2 ēdamkarotes lociņu
• Nedaudz mizunas un rukolas lapiņu (bez tām var arī iztikt)
• Sauja spinātu
• 100 ml kefīra
• 100 ml skābā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas zaļās lapiņas nomazgā, nosusina uz virtuves dvieļa vai salātu žāvētājā un sakapā. Gurķi ar visu mizu sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno kefīru, krējumu, piparus, sāli un visu samaisa. Pasniedz uzreiz, lai neatsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.