Foto: Aija Geida

Kraukšķīgi salāti ar balandām 0

Sastāvdaļas
• 4 lielas salātlapas
• 2 gurķi
• Sauja balandu lapiņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2 ēdamkarotes lociņu
• Nedaudz mizunas un rukolas lapiņu (bez tām var arī iztikt)
• Sauja spinātu
• 100 ml kefīra
• 100 ml skābā krējuma
• ¼ tējkarotes maltu melno piparu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas zaļās lapiņas nomazgā, nosusina uz virtuves dvieļa vai salātu žāvētājā un sakapā. Gurķi ar visu mizu sarīvē uz rupjas rīves. Pievieno kefīru, krējumu, piparus, sāli un visu samaisa. Pasniedz uzreiz, lai neatsulojas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.