Foto-Shutterstock

Kraukšķīgi siera cepumiņi 0

Šos cepumiņus ir viegli sagatavot un izcept. Jūsu ģimene un viesi tos novērtēs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
Veselam
Neapturama kāre pēc kūciņām, bulciņām un saldumiem? Tas var liecināt par konkrētu vitamīnu trūkumu organismā 8
9 pazīmes, kas liecina, ka tevi, iespējams, ir piemeklējusi pusmūža krīze
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 180 g cieta siera, 200 g miltu, 200 g sviesta, 1 ola, garšvielas pēc vēlmēm – ķimenes, magones, sezama sēkliņas. Olas dzeltenums pārsmērēšanai.

Pagatavošana.

Bļodā iesijā miltus ar kaudzīti, vidū izveido bedrīti un tajā liek olu, istabas temperatūras sviestu un smalki sarīvētu sieru. Samīca mīklu, pārklāj ar plēvi un liek saldētavā uz 15 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Aukstu mīklu izveltnē ar rulli apmēram 5 mm biezumā, izspiež cepumus vēlamā formā. Ja formiņu nav, cepumiņus var vienkārši sagriezt ar nazi.

Cepamajā pannā liek cepamo papīru, virsū liek cepumiņus, pārsmērē ar olas dzeltenumu un pārkaisa pēc vēlmēm ar garšvielām – magonēm, ķimenēm vai sezama sēkliņām.

Cep 200 grādu karstumā apmēram 10–12 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.