Foto-recepti.kz

Krējuma deserts – ļoti gards un sātīgs 0

Sastāvdaļas – 1 paciņa aveņu (vai citas garšas) želejas, kas paredzēta 400 ml ūdens,
150 ml ūdens,
200 ml skābā krējuma,
pūdercukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
“Notiek kaut kas nepatīkams” – Polija izslēgta no miera sarunām Londonā
Veselam
Vakara ēdienkarte saldākam miegam: 8 pārtikas produkti, kas palīdzēs iemigt bez pūlēm
Lasīt citas ziņas

Želeju izšķīdināt karstā ūdenī, mazliet atdzesēt.
Sākt kult ar mikseri, pamazām pievienot krējumu un turpināt kult, kamēr veidojas daudz gaisa burbulīšu.
Pēc garšas var pievienot pūdercukuru.
Sagatavoto masu sadalīt pa porciju trauciņiem un ielikt ledusskapī, lai sastingst.
Rotāt pēc vēlmēm – ar ogām, šokolādi utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.