Foto-recepti.kz

Krējuma deserts – ļoti gards un sātīgs 0

Sastāvdaļas – 1 paciņa aveņu (vai citas garšas) želejas, kas paredzēta 400 ml ūdens,
150 ml ūdens,
200 ml skābā krējuma,
pūdercukurs pēc garšas.

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
“Viņa bija tik pārgurusi, ka, iespējams…” Savu versiju par traģēdiju Daugavā izteikusi Ilonas kolēģe Marina 1
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Lasīt citas ziņas

Želeju izšķīdināt karstā ūdenī, mazliet atdzesēt.
Sākt kult ar mikseri, pamazām pievienot krējumu un turpināt kult, kamēr veidojas daudz gaisa burbulīšu.
Pēc garšas var pievienot pūdercukuru.
Sagatavoto masu sadalīt pa porciju trauciņiem un ielikt ledusskapī, lai sastingst.
Rotāt pēc vēlmēm – ar ogām, šokolādi utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.