Publicitātes foto

Krēmīgā zivju zupa 0

Sastāvdaļas
2 ēd. k. sviests
1 smalki kapāts puravs
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
1 ķiploka daiviņa
1 tējk. sāls
2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
2 ēd. k. kviešu milti
300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
300 ml sauss baltvīns
300 ml saldais krējums
500 g gabaliņos sagriezta mencas vai laša fileja
20 g svaigas, kapātas dilles

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Ielieciet pannā sviestu un apcepiet 2 minūtes puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
2. Pievienojiet zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāriet aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
3.  Pievienojiet zivi, uzvāriet un vāriet vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).

Padoms
Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles un pasniedziet kopā ar maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.