Publicitātes foto

Krēmīgā zivju zupa 0

Sastāvdaļas
2 ēd. k. sviests
1 smalki kapāts puravs
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns
1 nomizots un smalkās šķēlītēs sagriezts pastinaks
1 ķiploka daiviņa
1 tējk. sāls
2 ēd. k. Santa Maria Zivju garšviela ar citronu
2 ēd. k. kviešu milti
300 ml zivju buljona (1 buljona kubiņš + 300 ml ūdens)
300 ml sauss baltvīns
300 ml saldais krējums
500 g gabaliņos sagriezta mencas vai laša fileja
20 g svaigas, kapātas dilles

Reklāma
Reklāma
“Ja man “Swedbank” būtu nauda, es to pārskaitītu uz citu banku!” Sabiedrību satricina 17 gadus ilga krāpniecība 55
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Kokteilis
Četri zīlnieki izteica vienu un to pašu biedējošo prognozi par 2025. gada beigām
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Ielieciet pannā sviestu un apcepiet 2 minūtes puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
2. Pievienojiet zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāriet aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
3.  Pievienojiet zivi, uzvāriet un vāriet vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).

Padoms
Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles un pasniedziet kopā ar maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.