Krēmsiera deserts ar 
cidonijām un riekstiem
 0

Sastāvdaļas:

180 g “Rasas” krēmsiera ar jogurtu,

150 ml saldā krējuma,

60 ml cidoniju sīrupa,

2 ēdamkarotes cukurotu cidoniju vai sukāžu,

Reklāma
Reklāma

80 g lazdu riekstu,

rika rupjmaizes,

4 ēdamkarotes brūnā cukura.

Kā gatavot?

Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm 24
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus 21
VIDEO. Pensionāram izveidojusies sirdi sildoša draudzība ar lapsu, kuru viņš izārstēja no slimības
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu un tajā iemaisa krēmsieru, cidoniju sīrupu un sasmalcinātas cidonijas.

Apgrauzdē riekstus un attīra no miziņām. Sadauza un liek karstā pannā, pievieno cukuru un pastāvīgi maisa, kamēr cukurs ir karamelizējies un rieksti sacukurojušies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rupjmaizi sagriež vai sarīvē ļoti plānās strēmelēs. Liek uzkarsētā krāsnī un apgrauzdē.

Krējuma un krēma masu liek deserta traukā, rotā ar rupjmaizes kraukšķi un riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.