Foto – Aija Geida

Kreptīga aukstā zupa ar kvasu. Patiks gaļas mīļiem! 0

Sastāvdaļas
• 1 l nesaldināta kvasa
• 250 g vārītas gaļas vai desas
• 3 kartupeļi
• 3 gurķi
• 3 olas
• sīpols
• 5 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• 3 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• 2–3 ēdamkarotes citrona sulas
• 1 tējkarote mārrutku
• 1 tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cieti novārītas olas sakapā. Ar visu mizu izvārītus kartupeļus atdzesē, nomizo un sagriež mazos kubiciņos. Gurķus, sīpolu, gaļu vai desu smalki sagriež, bet lociņus un dilles smalki sakapā. Visas sastāvdaļas ber katlā, pārlej ar kvasu, pievieno cukuru, sāli, citrona sulu un mārrutkus. Samaisa un noliek uz divām stundām ledusskapī. Pasniedz aukstu ar lociņiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.