Foto – Fotolia

Kreptīgais kartupeļu sacepums ar tomātiem un sieru 8

Sastāvdaļas
600 g kartupeļu
500 g tomātu
2 sīpoli
100 g vistas filejas
2 ēdamkarotes eļļas
50 g rīvēta siera
1/2 glāzes krējuma
1/2 tējkarotes sāls
Šķipsniņa melno piparu
Timiāna zariņš

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
Viedoklis
Armands Puče: Trampa utošanās var dot pasaulei vēsturisku labumu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Kartupeļus, sīpolus un tomātus sagriež gabaliņos. Fileju sadala 5,6 plānās šķēlītēs.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
Filejas gabaliņus no katras puses apcep uz pannas 2 minūtes, noņem, pārkaisa sāli un piparus.
Cepamo pannu ieziež ar eļļu, liek kārtu sagrieztu kartupeļu, virsū fileju, pārlej ar atlikušo eļļu, pēc tam liek nākamo kartupeļu kārtu, tomātus un sīpolus.
Pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu, pārlej ar olu, kas sajaukta ar sieru un krējumu.
Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.