Foto-foodclub.ru

Kroketes ar sieru un liellopu gaļu (tapas) 0

Spānijā jebkurā restorānā vai kafejnīcā jums piedāvās šo fantastiski garšīgo uzkodu – tapas. Piedāvājam pašiem pagatavot šo kraukšķīgo gardumu.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 150 g kviešu milti, 450 g piens, 40 g vītināta liellopu gaļa, 200 ml eļļas, 40 g sviesta, 40 g siera, rīvmaize.

Pagatavošana. Uz sausas pannas apcep miltus, līdz tie iegūst krēmveida krāsu. Pievieno sviestu un apmaisot vēl mazliet apcep. Pievieno aukstu pienu un, visu laiku maisot, iegūto masu savāra līdz bieza krējuma konsistencei. Iegūto masu liek traukā un sablenderē, lai nebūtu neviena miltu krikumiņa. Atstāj ledusskapī uz pāris stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc tam iegūtajā masā ierīvē sieru un smalki sagrieztu vītināto šķiņķi (var aizstāt ar jebkuru citu gaļu vai sēnēm), visu samaisa. Tad ar divu karošu palīdzību veido kroketes un apviļā rīvmaizē (ja kroketes jūk laukā, var apmērcēt olā, tad miltos un beigās rīvmaizē). Lielā eļļas daudzumā apcep zeltaini brūnas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.