Foto: Fotolia

Kukurūzas miltu biezputra ar bumbieriem 0

Sastāvdaļas
40 g ātri pagatavojamās polentas
250 ml ūdens
4 mērkarotes piena maisījuma (piemēram, Aptamil 3**)
½ bumbiera
Šķipsniņa malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bumbieri sagriez kubiņos.
Ūdeni uzvāra un, lēnām maisot, ieber tajā polentu, bumbierus un kanēli. Vāra uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot 5 minūtes. Gatavošanas ilgums atkarīgs no norādēm uz iepakojuma. Ātri pagatavojamai polentai nepieciešamas aptuveni 5 minūtes.
Noņem no uguns un, kad atdzisis līdz aptuveni 40°C, pievieno 4 mērkarotes piena maisījuma.
Pasniedz ar svaigiem bumbieriem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.