Foto: Fotolia

Kukurūzas miltu biezputra ar bumbieriem 0

Sastāvdaļas
40 g ātri pagatavojamās polentas
250 ml ūdens
4 mērkarotes piena maisījuma (piemēram, Aptamil 3**)
½ bumbiera
Šķipsniņa malta kanēļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Kokteilis
atbrīvoties no ļaunās acs un atjaunot spēku: rituāli katrai zodiaka zīmei
“Nebija sūdzību par pašsajūtu…” Anatolija Danilāna ģimenē piedzīvots vissmagākais zaudējums
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bumbieri sagriez kubiņos.
Ūdeni uzvāra un, lēnām maisot, ieber tajā polentu, bumbierus un kanēli. Vāra uz vidējas uguns, nepārtraukti maisot 5 minūtes. Gatavošanas ilgums atkarīgs no norādēm uz iepakojuma. Ātri pagatavojamai polentai nepieciešamas aptuveni 5 minūtes.
Noņem no uguns un, kad atdzisis līdz aptuveni 40°C, pievieno 4 mērkarotes piena maisījuma.
Pasniedz ar svaigiem bumbieriem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.