Publicitātes foto

Kūpināta zivs sulīgā kažociņā 0

Sastāvdaļas

• 1 kūpināta upes forele(var aizstāt ar jebkuru citu kūpinātu zivi)

Reklāma
Reklāma

• 200 g vārītu biešu

• 200 g vārītu kartupeļu

• 1 šalotes sīpols

• 100 g vārītu burkānu

• 10 paipalu olu

• maurloki

Mērcei:

• 100 g pašgatavotas majonēzes

• 30 g marinētu gurķu

• 2 tējkarotes mārrutku

• sauja kapātu zaļumu

Pagatavošana

“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Forelei izņem asakas un saplūkā mazākos gabalos, ko varēs likt kārtās. Vārītos dārzeņus – bietes, kartupeļus burkānus – sagriež kubiņos. Mērcei sagriež marinētos gurķus, sajauc ar mārrutkiem, majonēzi un zaļumiem.

Bļodā vai stikla cepamtraukā salātus liek kārtām: kartupeļi, burkāni, bietes, kūpināta forele, mērce, kartupeļi, bietes, mērce.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pa virsu liek pārgrieztas vārītas paipalu olas. (Tās ieteicams vārīt tieši 3 minūtes no ielikšanas verdošā ūdenī līdz ielikšanai ledaini aukstā ūdenī.) Pārkaisa sakapātus maurlokus.

Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis sadarbībā ar Mežpils alu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.