Kwarezimal jeb Maltas cepumi
Kwarezimal jeb Maltas cepumi
Foto: Anda Krauze

Kwarezimal jeb Maltas cepumi. Jācep 8 minūtes! 0

Sastāvdaļas
600 g mandeļu miltu
350 g pūdercukura
2 tējkarotes šķidrās vaniļas vai 15 g cukura
½ tējkarote apelsīna, mandarīna, cidoniju un citrona mizas (½ tējkarote no katra)
½ tējkarote piparkūku garšvielas
60 g kakao pulvera
3 olas
nedaudz medus un mandeļu dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 5
TESTS. Atbildi uz 10 jautājumiem un uzzini, kādu vērtējumu tu iegūtu šajā latviešu valodas testā!
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Visas sausās sastāvdaļas sajauc lielā bļodā, tad klāt visam iejauc olas un vaniļu. Masu sajaukt kopā ir diezgan grūti, jo tās sastāvs ir sauss – vislabāk izmantot virtuves kombainu vai mīcīt ar rokām. Kad mīkla gatava (ir ļoti lipīga), veido cepumiņus taisnstūra formā. Katru cepumu apsmērē ar medu un pa virsu uzliek pāris mandeles. Cepumus cep 200 grādos 8 minūtes ar ventilatoru. Bez ventilatora jācep 10 minūtes. Cepšanas laiks šajā gadījumā ir ļoti svarīgs, jo, ja cepumi cepsies kaut minūti ilgāk, tie būs ļoti cieti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.