Ābolu un plūmju ievārījums 0

Sastāvdaļas
• 400 g plūmju
• 400 g ābolu
• 150 ml ūdens
• puscitrona sula
• 400 g Dansukker ievārījuma cukura

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Plūmes noblanšē, novelk miziņu un izņem kauliņus. Sagriež mazākos gabalos. Ābolus nomizo, izgriež serdes un arī sasmalcina.

Plūmes, ābolus, ūdeni un citrona sulu liek katlā un vāra 5–10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl divas minūtes. Nosmeļ putas. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.