Lapu salāti ar ceptu Kazdangas sieru un balzamiko krēmu 0

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas siera, 1 galva lapu salātu, 2 tomāti, 1 svaigs gurķis, 2 ēdamkarotes balzamiko krēma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā, pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un gurķi. Kārto salātu traukā un virsū uzber uz neietaukotas pannas apceptus Kazdangas siera gabaliņus. Pārlaista ar balzamiko krēmu. Var dekorēt ar grauzdiņiem.

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.