Foto-Valdis Semjonovs

Lapu salāti ar rostbifu un rabarberu vinegretu
 0

Sastāvdaļas: Liellopa muguras daļas gabals. Svaigi salāti: rukola, romiešu salāti, cigoriņu salāti, galviņsalāti, jauno biešu lapiņas.

 

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Viedoklis
Armands Puče: Trampa utošanās var dot pasaulei vēsturisku labumu
Lasīt citas ziņas

Pesto: spināti, pētersīļi, dilles, koriandrs, baziliks, ķiploki, olīveļļa, sāls.

Vinegretam:  rabarberi, sarkanvīna etiķis, cukurs.

 svaigi spiesta citrona sula.

 

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Pētersīļus, dilles, koriandru, baziliku un ķiplokus sablendē, pievieno olīveļļu, sāli, nedaudz citronu sulas, sajauc, un pesto ir gatavs.

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos, pievieno ūdeni un sarkanvīna etiķi, pieber cukuru un vāra, līdz mīksti. Sablendē, tad biezeni izberž caur sietu.

Salātus liek traukā, pievieno pesto. To nelej uz salātu lapām, bet ziež uz trauka sienām un viegli iecilā lapās.

Uz salātiem kārto plānās šķēlītēs sagrieztu, ar sāli un pipariem apbārstītu un vidēji apceptu liellopa gaļu (4 minūtes apcep no abām pusēm uz pannas, 6 – 8 minūtes – cepeškrāsnī). Pārlej rabarberu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.