Foto – Anda Krauze

Laša tartars. Gatavo šefpavārs Kristaps Sīlis 0

Sastāvdaļas – laša fileja, sezama eļļa, olas, majonēze, avokado, paipalu olas, maize, laims, salikornija (jūras pupas vai jūras asparāgs), sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Tartaram – laša fileju sagriež gabaliņos, pievieno sāli, piparus.

Sezama majonēzei – ņem divus olas dzeltenumus un, lēnām lejot, iekuļ 200 g sezama eļļas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Avokado sagriež kubiņos, pievieno sāli, cukuru, laima sulu.

Paipalu olas liek verdošā ūdenī un vāra uz lēnas uguns 2, 5 minūtes.

Maizes grauzdiņiem – plāni sagriež maizi, pārsmērē ar olīveļļu, pievieno sāli, piparus un cep krāsnī sešas minūtes 180 grādos.

Salikorniju noblanšē piecas sekundes, tad liek ledus ūdenī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.