
Foto-say7.info
Laša un garneļu iesmiņi 0
Sastāvdaļas – 200 g laša filejas, 100 g vārītu lobītu garneļu, 1 ola, rīvmaize, sāls, augu eļļa, citrons.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Lasi sagriezt nelielos gabaliņos.
Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi
5
Ļaujies! Maijs piecām zodiaka zīmēm sola liktenīgu tikšanos ar dvēseles radinieku
Vai pēc sešiem tiešām nedrīkst ēst? Speciālisti atspēko 10 izplatītus mītus par uzturu
Sakult olu, pievienot sāli, laša gabaliņus iemērkt olā. Pēc tam zivs gabaliņus apvārtīt rīvmaizē un uz pannas augu eļļā apcept līdz zeltainai krāsai.
Uz kociņiem uzdurt pamīšus apceptus laša gabaliņus un garneles.
Visu pārslacīt ar citrona sulu.
Labu apetīti!