
Foto-say7.info
Laša un garneļu iesmiņi 0
Sastāvdaļas – 200 g laša filejas, 100 g vārītu lobītu garneļu, 1 ola, rīvmaize, sāls, augu eļļa, citrons.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Lasi sagriezt nelielos gabaliņos.
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Sakult olu, pievienot sāli, laša gabaliņus iemērkt olā. Pēc tam zivs gabaliņus apvārtīt rīvmaizē un uz pannas augu eļļā apcept līdz zeltainai krāsai.
Uz kociņiem uzdurt pamīšus apceptus laša gabaliņus un garneles.
Visu pārslacīt ar citrona sulu.
Labu apetīti!