Foto-say7.info

Laša un garneļu iesmiņi 0

Sastāvdaļas – 200 g laša filejas, 100 g vārītu lobītu garneļu, 1 ola, rīvmaize, sāls, augu eļļa, citrons.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Lasi sagriezt nelielos gabaliņos.

“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
“Man drebēja ceļi, mute bija sausa!” Ceļotājus, dodoties uz Klaipēdu, Baltijas jūrā vajā Krievijas zemūdene
Lasīt citas ziņas

Sakult olu, pievienot sāli, laša gabaliņus iemērkt olā. Pēc tam zivs gabaliņus apvārtīt rīvmaizē un uz pannas augu eļļā apcept līdz zeltainai krāsai.

Uz kociņiem uzdurt pamīšus apceptus laša gabaliņus un garneles.

Visu pārslacīt ar citrona sulu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.