Foto-say7.info

Laša un garneļu iesmiņi 0

Sastāvdaļas – 200 g laša filejas, 100 g vārītu lobītu garneļu, 1 ola, rīvmaize, sāls, augu eļļa, citrons.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Lasi sagriezt nelielos gabaliņos.

Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā
Lasīt citas ziņas

Sakult olu, pievienot sāli, laša gabaliņus iemērkt olā. Pēc tam zivs gabaliņus apvārtīt rīvmaizē un uz pannas augu eļļā apcept līdz zeltainai krāsai.

Uz kociņiem uzdurt pamīšus apceptus laša gabaliņus un garneles.

Visu pārslacīt ar citrona sulu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.