Foto-say7.info

Laša un garneļu iesmiņi 0

Sastāvdaļas – 200 g laša filejas, 100 g vārītu lobītu garneļu, 1 ola, rīvmaize, sāls, augu eļļa, citrons.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Lasi sagriezt nelielos gabaliņos.

Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi 5
Kokteilis
Ļaujies! Maijs piecām zodiaka zīmēm sola liktenīgu tikšanos ar dvēseles radinieku
Vai pēc sešiem tiešām nedrīkst ēst? Speciālisti atspēko 10 izplatītus mītus par uzturu
Lasīt citas ziņas

Sakult olu, pievienot sāli, laša gabaliņus iemērkt olā. Pēc tam zivs gabaliņus apvārtīt rīvmaizē un uz pannas augu eļļā apcept līdz zeltainai krāsai.

Uz kociņiem uzdurt pamīšus apceptus laša gabaliņus un garneles.

Visu pārslacīt ar citrona sulu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.