Foto – Anda Krauze

Lasis ar mazajiem kartupelīšiem 0

Sastāvdaļas – mazie kartupelīši, ķiploks, sāls, pipari, olīveļļa, citrons, lasis.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej pavisam nedaudz eļļas, kurā apviļāt un apcept mazos kartupelīšus. Klāt liek nenomizotas ķiploka daiviņas un kartupeļus cep, līdz kļūst brūni. Apber ar sāli un pipariem.

Uz pannas uzliek pabiezu citrona šķēli, tai pa virsu – laša vai foreles fileju. Filejai pievieno sāli un piparus, un virsū uzliek vēl vienu citrona šķēlīti. Pasniedz kopā ar ceptajiem kartupelīšiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.