Foto-Shutterstock

Lazanja ar baklažānu. Iepriecinās bezgaļas ēdienu mīļotājus 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• Tomātu mērce
• Svaigs baziliks
• Mocarella
• Lazanjas plāksnes
• ½ litra jogurta (bez piedevām)
• 2 sakultas olas
• 2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna
• Sāls un pipari
• Olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pannā aptuveni 10 minūtēs apcep kubiciņos sagrieztu baklažānu un pēc tam nosusina papīra dvielī. Ietaukotā cepamajā veidnē kārto lazanjas plāksnes, tad uzziež tomātu mērci un liek cepto baklažānu, baziliku un mocarellas sieru. Kārtu skaitu izvēlas pēc vēlēšanās un pannas dziļuma.

Jogurtu sajauc ar sakultām olām, pievieno sarīvētu parmezānu un sāli. Sagatavoto masu klāj uz baklažānu lazanjas kārtojuma. Cep +225 °C apmēram 35–40 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.