Foto-Shutterstock

Lazanja ar baklažānu. Iepriecinās bezgaļas ēdienu mīļotājus 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• Tomātu mērce
• Svaigs baziliks
• Mocarella
• Lazanjas plāksnes
• ½ litra jogurta (bez piedevām)
• 2 sakultas olas
• 2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna
• Sāls un pipari
• Olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – Minhene, Lauva – Parīze: kuru Eiropas pilsētu vajadzētu apmeklēt tavai zodiaka zīmei 12
VIDEO. Kaut kas neredzēts! Uz Gaujas tilta pie Cēsīm “atgriezusies ziema” – grūti pat pabraukt 16
Kokteilis
VIDEO. “Nākamais apkaunojums aiz Galkina!” Laima Vaikule koncertā dzied ukraiņu valodā, kas nokaitinājis krievvalodīgos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pannā aptuveni 10 minūtēs apcep kubiciņos sagrieztu baklažānu un pēc tam nosusina papīra dvielī. Ietaukotā cepamajā veidnē kārto lazanjas plāksnes, tad uzziež tomātu mērci un liek cepto baklažānu, baziliku un mocarellas sieru. Kārtu skaitu izvēlas pēc vēlēšanās un pannas dziļuma.

Jogurtu sajauc ar sakultām olām, pievieno sarīvētu parmezānu un sāli. Sagatavoto masu klāj uz baklažānu lazanjas kārtojuma. Cep +225 °C apmēram 35–40 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.