Foto – Shutterstock

Līdakas zupa ar kausēto sieru 0

Sastāvdaļas
• līdaka ar visām spurām, galvu un asti
• burkāni
• kartupeļi
• kausētais siers Dzintars ar zaļumiem
• dilles
• pētersīļi
• puravi
• lociņi
• sīpoli
• ķiploki
• melnie pipari
• lauru lapas
• čili

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, ieliek gabalos sagrieztu līdaku, spuras, asti, galvu, pievieno sāli, melnos piparus, lauru lapas, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, nedaudz čili piparu un vāra, līdz gaļa mīksta. Pievieno sarīvētus burkānus un diezgan smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra tik ilgi, kamēr zupa kļūst tumīga. Kamēr tā vārās, zivi attīra no asakām, liek atpakaļ zupā. Nobeigumā virumam pievieno kausēto sieru Dzintars ar zaļumiem un smalki sagrieztus svaigus zaļumus (dilles, pētersīļus, puravus [tos nedaudz agrāk] un lociņus).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.