Foto – Shutterstock

Līdakas zupa ar kausēto sieru 0

Sastāvdaļas
• līdaka ar visām spurām, galvu un asti
• burkāni
• kartupeļi
• kausētais siers Dzintars ar zaļumiem
• dilles
• pētersīļi
• puravi
• lociņi
• sīpoli
• ķiploki
• melnie pipari
• lauru lapas
• čili

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 71
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, ieliek gabalos sagrieztu līdaku, spuras, asti, galvu, pievieno sāli, melnos piparus, lauru lapas, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, nedaudz čili piparu un vāra, līdz gaļa mīksta. Pievieno sarīvētus burkānus un diezgan smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra tik ilgi, kamēr zupa kļūst tumīga. Kamēr tā vārās, zivi attīra no asakām, liek atpakaļ zupā. Nobeigumā virumam pievieno kausēto sieru Dzintars ar zaļumiem un smalki sagrieztus svaigus zaļumus (dilles, pētersīļus, puravus [tos nedaudz agrāk] un lociņus).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.