Foto – Shutterstock

Līdakas zupa ar kausēto sieru 0

Sastāvdaļas
• līdaka ar visām spurām, galvu un asti
• burkāni
• kartupeļi
• kausētais siers Dzintars ar zaļumiem
• dilles
• pētersīļi
• puravi
• lociņi
• sīpoli
• ķiploki
• melnie pipari
• lauru lapas
• čili

Reklāma
Reklāma
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
TV24
“ES pat nebija tādu standartu!” Iestājoties Eiropas Savienībā, Latvija pārsteigusi visus ar to, ko tā izmanto pārtikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, ieliek gabalos sagrieztu līdaku, spuras, asti, galvu, pievieno sāli, melnos piparus, lauru lapas, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, nedaudz čili piparu un vāra, līdz gaļa mīksta. Pievieno sarīvētus burkānus un diezgan smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra tik ilgi, kamēr zupa kļūst tumīga. Kamēr tā vārās, zivi attīra no asakām, liek atpakaļ zupā. Nobeigumā virumam pievieno kausēto sieru Dzintars ar zaļumiem un smalki sagrieztus svaigus zaļumus (dilles, pētersīļus, puravus [tos nedaudz agrāk] un lociņus).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.