Foto – Shutterstock

Līdakas zupa ar kausēto sieru 0

Sastāvdaļas
• līdaka ar visām spurām, galvu un asti
• burkāni
• kartupeļi
• kausētais siers Dzintars ar zaļumiem
• dilles
• pētersīļi
• puravi
• lociņi
• sīpoli
• ķiploki
• melnie pipari
• lauru lapas
• čili

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
Francija brīdina, ka ļoti drīz Eiropā var uzliesmot plaša mēroga militārs konflikts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katlā ielej ūdeni, ieliek gabalos sagrieztu līdaku, spuras, asti, galvu, pievieno sāli, melnos piparus, lauru lapas, sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, nedaudz čili piparu un vāra, līdz gaļa mīksta. Pievieno sarīvētus burkānus un diezgan smalki sagrieztus kartupeļus. Vāra tik ilgi, kamēr zupa kļūst tumīga. Kamēr tā vārās, zivi attīra no asakām, liek atpakaļ zupā. Nobeigumā virumam pievieno kausēto sieru Dzintars ar zaļumiem un smalki sagrieztus svaigus zaļumus (dilles, pētersīļus, puravus [tos nedaudz agrāk] un lociņus).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.