Lieliska uzkoda – cietais siers
. Sader ar sarkanvīnu 0

– Mūsdienu konkurences apstākļos nepārtrauktas pārmaiņas un produktu klāsta paplašināšana ir uzņēmuma vienīgā iespēja augt un attīstīties. Katrs jaunais produkts nozīmē rūpīgu tirgus izpēti, receptes izstrādi, gatavinātā siera testēšanu vairāku mēnešu un pat gadu garumā, – par jaunajiem produktiem stāsta SIA “Latvijas piens” mārketinga vadītāja Ramona Kalniņa.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Trikantālers Reserve ir pirmais uzņēmumā ražotais cietais siers. Tas gatavots pēc Šveices klasiskā cietā siera Gruyère receptes. Piesātināto garšu siers ieguvis, lēnām un rūpīgi nogatavinoties astoņus mēnešus.

Cietais siers der kopā ar sarkanvīnu. Uzkodu platē var piedāvāt krekerus, svaigu maizi, riekstus, žāvētus, svaigus augļus un medu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.