Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas steiks ar viskiju un BBQ mērci 0

Sastāvdaļas:

1 gb liellopu lāpstiņa ar kaulu (700-800g)

Reklāma
Reklāma

1 ēd.k. viskijs

1 ēd.k. medus

1 ēd.k. BBQ mērce

1 ēd.k. sviiests

sāls, pipari

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc medu, viskiju un BBQ mērci. Ar šo marinādi iesmērē gaļu no abām pusēm un atstāj uz 30 min. marinēties.
Gaļu pārliek uz pannas un uz palielas uguns apcep no abām pusēm. Uguni samazina, uzliek vāku (atstājot mazu sparudziņu) un cep apm. 30-40 min, ik pa brīdim apgrozot. Kad sula no gaļas iztvaikojusi, pieliek sviestu, apsedz ar vāku pilnībā un vēl apm. 1 st. cep uz mazas uguns.
Pasniedz ar BBQ mērci.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.