Foto – Bonappetit.lv

Liellopu gaļas steiks ar viskiju un BBQ mērci 0

Sastāvdaļas:

1 gb liellopu lāpstiņa ar kaulu (700-800g)

Reklāma
Reklāma

1 ēd.k. viskijs

1 ēd.k. medus

1 ēd.k. BBQ mērce

1 ēd.k. sviiests

sāls, pipari

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Nelielā bļodiņā sajauc medu, viskiju un BBQ mērci. Ar šo marinādi iesmērē gaļu no abām pusēm un atstāj uz 30 min. marinēties.
Gaļu pārliek uz pannas un uz palielas uguns apcep no abām pusēm. Uguni samazina, uzliek vāku (atstājot mazu sparudziņu) un cep apm. 30-40 min, ik pa brīdim apgrozot. Kad sula no gaļas iztvaikojusi, pieliek sviestu, apsedz ar vāku pilnībā un vēl apm. 1 st. cep uz mazas uguns.
Pasniedz ar BBQ mērci.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.