Foto: Ilze Pētersone

Liķierītis no paipalu olām 0

24 paipalu olu dzeltenumus viegli sakuļ ar 10 ēdamk. cukura. 300 ml piena katliņā kopā ar vaniļas sēkliņām no vienas pāksts maisot nedaudz uzkarsē. Pievieno olu masai, viegli sakuļ, pārlej atpakaļ katlā un uz lēnas uguns silda, līdz konsistence kļūst nedaudz biezāka par saldo krējumu. Masu izkāš caur sietu un atdzesē. Pievieno 100 ml ruma, kārtīgi izmaisa un pilda pudelēs. Atstāj uz diennakti, lai ievelkas.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
“Notiek kaut kas nepatīkams” – Polija izslēgta no miera sarunām Londonā
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā Kokneses paipalu fermas “Rīta putni” saimnieki Baiba Sudmale un Bruno Cīrulis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.