Foto: Ilze Pētersone

Liķierītis no paipalu olām 0

24 paipalu olu dzeltenumus viegli sakuļ ar 10 ēdamk. cukura. 300 ml piena katliņā kopā ar vaniļas sēkliņām no vienas pāksts maisot nedaudz uzkarsē. Pievieno olu masai, viegli sakuļ, pārlej atpakaļ katlā un uz lēnas uguns silda, līdz konsistence kļūst nedaudz biezāka par saldo krējumu. Masu izkāš caur sietu un atdzesē. Pievieno 100 ml ruma, kārtīgi izmaisa un pilda pudelēs. Atstāj uz diennakti, lai ievelkas.

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā Kokneses paipalu fermas “Rīta putni” saimnieki Baiba Sudmale un Bruno Cīrulis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.