Foto: Ilze Pētersone

Liķierītis no paipalu olām 0

24 paipalu olu dzeltenumus viegli sakuļ ar 10 ēdamk. cukura. 300 ml piena katliņā kopā ar vaniļas sēkliņām no vienas pāksts maisot nedaudz uzkarsē. Pievieno olu masai, viegli sakuļ, pārlej atpakaļ katlā un uz lēnas uguns silda, līdz konsistence kļūst nedaudz biezāka par saldo krējumu. Masu izkāš caur sietu un atdzesē. Pievieno 100 ml ruma, kārtīgi izmaisa un pilda pudelēs. Atstāj uz diennakti, lai ievelkas.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā Kokneses paipalu fermas “Rīta putni” saimnieki Baiba Sudmale un Bruno Cīrulis

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.