Foto – Aija Geida

Lociņu un siera pica 0

Sastāvdaļas
• 500 g picas mīklas
• 20 g lociņu
• 100 g mocarellas siera
• 50 g Fitaki siera
• Sīpols
• Ķiploka daiviņa
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• Pa ½ tējkarotei svaiga timiāna, majorāna un pētersīļu lapu
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Kokteilis
Auns ir atkarīgs no kafijas, bet Zivis – no alkohola. Kādu atkarību riski dominē katrai no horoskopa zīmēm?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīklu sadala uz pusēm un izrullē plānu apli. Sīpolu sagriež, ķiploka daiviņu smalki sakapā, lociņus sagriež un kārtām vienmērīgi uzbārsta uz picas pamatnes. Mocarellas sieru sagriež šķēlītēs, Fitaki – kubiciņos un abu veidu sieru liek uz picas. Uzkaisa zaļumus (ja nav pieejami, var nelikt), sāli un aprasina ar olīveļļu. Cep +220 °C aptuveni 20 minūtes, līdz picas maliņas ir zeltaini brūnas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.