Foto – Aija Geida

Lociņu un siera pica 0

Sastāvdaļas
• 500 g picas mīklas
• 20 g lociņu
• 100 g mocarellas siera
• 50 g Fitaki siera
• Sīpols
• Ķiploka daiviņa
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• Pa ½ tējkarotei svaiga timiāna, majorāna un pētersīļu lapu
• ½ tējkarotes sāls

“Savienojums patiesi ir pārrauts!” “The Atlantic” atklāj Eiropas reakciju uz ASV negaidīto lēmumu
“Ja šādos tempos tiks tukšota gāzes krātuve, pat 3 mēnešus neizvilksim,” Kulbergs brīdina, ka ziemas krājumi Latvijai švaki 3
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mīklu sadala uz pusēm un izrullē plānu apli. Sīpolu sagriež, ķiploka daiviņu smalki sakapā, lociņus sagriež un kārtām vienmērīgi uzbārsta uz picas pamatnes. Mocarellas sieru sagriež šķēlītēs, Fitaki – kubiciņos un abu veidu sieru liek uz picas. Uzkaisa zaļumus (ja nav pieejami, var nelikt), sāli un aprasina ar olīveļļu. Cep +220 °C aptuveni 20 minūtes, līdz picas maliņas ir zeltaini brūnas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.