Ļoti gardi kabacīši siera kažokā, cepti bez eļļas 0

Sastāvdaļas – 200 g miltu, 200 g cieta siera, pāris kabacīšu, ola, 3 ēdamkarotes rīvmaizes, malti melnie pipari, sāls un sasmalcināti zaļumi pēc garšas.

Reklāma
Reklāma
10 profesijas, ar kuru palīdzību tu vari kļūt par miljonāru! Vai tu jau strādā kādā no tām?
“Ja pie katras zibeņošanas būs šādi paziņojumi, puse Latvijas iedzīvotāju aizies ar sirdi.” Nakts vidū cilvēkus atkārtoti izbiedē šūnu apraidē izsūtītie brīdinājumi
Krimināls
“Nebiju paspējis gultu saklāt…” Pārsteidzošs stāsts par Jevgeniju Gecko, kurš izbēdzis no Jēkabpils cietuma, taču pirms tam sazinājies ar LA.LV
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomazgā, nosusina ar papīra dvieli un nomizo. Sagriež vidēja lieluma šķēlītēs.
Olu sakuļ, pievienojot sāli un piparus.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Lai vieglāk rīvētos, uz 15 minūtēm ieliek sieru saldētavā. Sarīvētajam sieram pievieno rīvmaizi un samaisa.
Ņem sagrieztos kabacīšus, apviļā tos miltos, tad iemērc olā, pēc tam no visām pusēm apviļā siera–rīvmaizes maisījumā.
Sagatavotos kabačus liek uz cepešpannas, kura izklāta ar cepamo papīru. Attālums starp kabačiem ir apmēram 3 cm.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 25 minūtes, kamēr ir zeltaini brūni.
Pasniedz karstus ar mērcīti, kuru gatavo no majonēzes, krējuma un sarīvēta ķiplociņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.