Ļoti gardi kabacīši siera kažokā, cepti bez eļļas 0

Sastāvdaļas – 200 g miltu, 200 g cieta siera, pāris kabacīšu, ola, 3 ēdamkarotes rīvmaizes, malti melnie pipari, sāls un sasmalcināti zaļumi pēc garšas.

Vairāki kilogrami! Tepat, kaimiņos, vēstures entuziasti mežā atrod 86 gadus slēptus dārgumus 16
Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
“Es eju pensijā!” Vīrietis nopērk lietotu jaku un paliek bez vārdiem par to, ko atradis tās kabatā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kabačus nomazgā, nosusina ar papīra dvieli un nomizo. Sagriež vidēja lieluma šķēlītēs.
Olu sakuļ, pievienojot sāli un piparus.
Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Lai vieglāk rīvētos, uz 15 minūtēm ieliek sieru saldētavā. Sarīvētajam sieram pievieno rīvmaizi un samaisa.
Ņem sagrieztos kabacīšus, apviļā tos miltos, tad iemērc olā, pēc tam no visām pusēm apviļā siera–rīvmaizes maisījumā.
Sagatavotos kabačus liek uz cepešpannas, kura izklāta ar cepamo papīru. Attālums starp kabačiem ir apmēram 3 cm.
Cep 180 grādu karstumā apmēram 25 minūtes, kamēr ir zeltaini brūni.
Pasniedz karstus ar mērcīti, kuru gatavo no majonēzes, krējuma un sarīvēta ķiplociņa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.