Jevģēnijs Lukjanovs: “Domāju, ka biznesam ir grūti turēt tos papildu izdevumus, kas saistīti ar tālo tirgu meklēšanu. Daudz izdevīgāk strādāt kopā ar kaimiņiem.”
Jevģēnijs Lukjanovs: “Domāju, ka biznesam ir grūti turēt tos papildu izdevumus, kas saistīti ar tālo tirgu meklēšanu. Daudz izdevīgāk strādāt kopā ar kaimiņiem.”
Foto – Saeimas preses dienests

Jauns sadarbības formāts? 4

Interesanti, ka vakardienas sarunā ar Dūklavu Krievijas vēstnieks licis priekšā jaunu sadarbības modeli. “Sarunā ar ministru runāju par jaunu sadarbības formātu, uz kuru absolūti neattiecas politiskā turbulence. Tā ir pierobežu sadarbība. Šajā sakarā vērsu ministra uzmanību uz to, ka maija vidū Pleskavā Mogļino apgabalā plānots patiešām unikāls notikums. Tur tiks atklāta īpašā ekonomiskā zona, kurai pēc juridiskā statusa un nodokļiem Krievijas Federācijā nav precedenta. Neizmantot šādu izdevību nebūtu pareizi ne Krievijas, ne Latvijas biznesam,” sacīja vēstnieks.

Reklāma
Reklāma
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ 22
TV24
“Ja Putins “atstieptu kātus”, ko tas mainītu?” Slaidiņš atbild tieši un bez aplinkiem
Uz gājēju pārejas gandrīz uzbrauc Valsts prezidentam 80
Lasīt citas ziņas

Arī zemkopības ministrs atzina, ka šāda iespēja būtu jāpapēta, līdz ar to uz minēto pasākumu varētu tikt sūtīti ministrijas pārstāvji. “Tas bija ļoti interesants priekšlikums pierobežas tirdzniecības ziņā, bet tas nekādā gadījumā nenozīmē, ka tiks atļauts tirgoties ar embargo aizliegtajiem produktiem. Tas tā nebūs, bet kādas iespējas tur varētu pavērties citās jomās – to vēl pētīsim,” solīja ministrs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.