Iluzionistu Pecolli ģimene: Dace, Enriko un dēls Dante.
Iluzionistu Pecolli ģimene: Dace, Enriko un dēls Dante.
Foto – Valdis Semjonovs

Parasti iluzionisti dodas turnejās pa pasauli uz pusgadu. Ņemot vērā, ka Latvijā mācību dēļ līdz šim palika Enriko un Daces dēls Dante, vecāki abi prom brauca tikai uz divām nedēļām. Tiesa, nesen pāris atkal bija divu mēnešu garā braucienā un saprata – tā nav pareizi, dēls cieš no vecāku ilgās prombūtnes. Lai ģimene varētu būt kopā, turpmāk četrpadsmit gadus vecais Dante dosies līdzi vecākiem un izglītosies tālmācībā. Vasarā visi trīs kopā būs turnejā Ķīnā, rudenī ieplānota plaša izrāžu programma Meksikā, Amerikā, vēlāk – Kanādā. Uz katru izrādi iluzionistiem pa jūras ceļiem līdzi ceļo deviņas tonnas smaga bagāža ar skatuves aparatūru un pārējo aprīkojumu. 0


Reizēm pat sešpadsmit stundu ilgi pārlidojumi, nakšņošana viesnīcās – tas šķiet grūti, bet Enriko un Dace apgalvo – lai gan gari lidojumi patiešām ir nogurdinoši, kopumā viņiem patīk šāda dzīve. Viņi sevi dēvē par “luksusčigāniem”, jo apmetas labās viesnīcās. Reizēm gan gadās, ka, pamodusies naktī, Dace nevar atcerēties, kurā valstī patlaban atrodas.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

– Cilvēkam ir jāmācās dzīvot tā, lai mājas ir nevis tur, kur tobrīd fiziski atrodies, bet dvēselē. Tad ir vieglāk dzīvot. Turklāt man mājas vienmēr ir tur, kur esam kopā ar Enriko. Reizēm smejamies, ka kopā jūtamies kā bruņurupucis ar savu čaulu, tikai neesam sadalījuši, kurš ir bruņurupucis, kurš – čaula, – teic Dace. Atgriešanās viņiem vienmēr ir svētki. Tad pāris novērtē, cik Latvijā ir laba enerģija un gaiss. To pat nevar salīdzināt ar gaisa kvalitāti, piemēram, Ķīnas pilsētās. Uz Latviju, var teikt, braucam arī kā uz “dzemdību vietu”, teic Dace, jo te profesionāli mākslinieki abiem iluzionistiem rada jaunus tērpus, te top skatuves noformējums.

Kad Dace, Enriko un Dante vēlas atpūsties, “uzpildīties” jaunam darba cēlienam, gūt “SPA” dvēselei un miesai, atkal dodas tālā ceļā – uz Bali salu. Turp ģimene brauc vismaz reizi gadā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.